Доверен партньор в сферата на жилищното строителство

ДOM-БГ е част от Топ Консултанти ЕООД- компания, развиваща своята дейност в сферата на строителството. Компанията предлага сгради със стилно изпълнение на атрактивни локации, като в изгражданите обекти се влагат съвременни и висококачествени строителни материали.
Работим с доказани специалисти и утвърдени доставчици и производители- Сдружение Топливо, Солид 55, Галенков, REHAU, BAUMIT, WIENERERBERGER и др.
Предлагаме възможности за обезщетение с гъвкави условия, довършителни работи, наемане на строителни бригади, инвестиционни консултации и др.

Целта ни е строителство на жилищни сгради и апартаменти, които се превръщат в уютни и функционални домове!

ПРИНЦИПИ
КОНТРОЛ НА ВСЕКИ ЕТАП

На всеки етап от процеса се осъществява контрол, гарантиращ спазване на високи стандарти и изисквания- както при изпълнение на фактическите строителни дейности, така по отношение на прецизно документално обезпечаване на всяка сделка и клиент.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ

В строителството на нашите сгради влагаме качествени материали и работим с утвърдени доставчици в България и продукти, отговарящи единствено на международни стандарти- Сдружение Топливо, Солид 55, Галенков, REHAU, BAUMIT, WIENERERBERGER и др.

КОРЕКТНОСТ И ГЪВКАВОСТ

С готовност ще отговорим на вашето запитване и изискване в синхрон с нашите принципи. Предлагаме възможност за различни гъвкави схеми на изплащане, както и персонализиране на всеки обект на етап проект.

УСЛУГИ
ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И СОБСТВЕНИ ИМОТИ

Дом-БГ има редица сгради реализирани като проекти на обезщетение. Ключът в успешната работа е съвместното поставяне на срокове и стандарти с клиента. Реализираме строителство на жилищни сгради и на свои собствени терени в гр.София.

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Извършваме и довършителни работи в закупените апартаменти, като по този начин вие получавате дом, в който единствено е необходимо да развихрите въображението си с обзавеждането. Дом-БГ предлага гъвкави ценови възможности, съобразени с изиксванията на клиента.

ИНВЕСТИЦИОННИ КОНСУЛТАЦИИ

Екипът на Дом-БГ с удоволствие ще ви запознае с различните възможности за инвестиция в недвижими имоти, както и с примерни бизнес планове. Това ще улесни решението ви, когато се касае за инвестиционно закупуване на имот.

НИЕ СЕ ДОВЕРЯВАМЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ